Dagsretreat lugn och ro
i lantlig miljö 

Välkommen hem till vår lilla gård och till en nyrenoverad flygel som rymmer yogasal med bjälkar i det höga taket. I flygeln finns även bastu och spa för sköna stunder. Hit är du välkommen att landa mjukt och komma hem till ditt sanna avslappnande jag under detta dagsretreat.

Vi samlas i yogasalen med en kopp nybryggt te från gårdens örter (när i säsong) tills alla har landat. Sedan följer ett långt och skönt yogapass som avrundas med en meditation där vi närmar oss våra innersta längtan och sätter en intention för dagen.

Lunchen är vegetarisk med inslag av det vi själva odlar, vi äter den gemensamt i stora husets glasveranda.
Efter lunch landar vi återigen på yogamattan för en restorative som främjar matsmältning och avslappning. Här lägger vi lite extra fokus på det tema vi har för dagen med olika övningar, reflektion, sharings och lite långsammare yoga. Vi rundar av med en härlig raw food fika tillsammans.

Varje retreat har sitt eget tema. Det kan vara yoga som balanserar i den aktuella årstiden, det kan vara en kvinnogrupp där vi finner stöd hos varandra, det kan vara tema återhämtning eller att sätta sina intentioner till exempel. Oavsett tema så kommer det bli endag med närvaro, inspiration, fina samtal och innerlig yoga. Den lantliga miljön bidrar till kontakt med naturen. Vid säsong kan du även köpa hem färska ägg från gårdens höns. 

Lilla Lugnett retreatgård ligger i naturskönt område nära historiska Biskops Arnö och Mälaren i Håbo/Bålsta. Här erbjuder Emma dagsretreat på sin egna lilla gård där flygeln är ombyggd till yogasal med sovloft och bastu.
Med bil tar du dig enkelt hit på ca 45 minuter från stockholm och Täby och 20 minuter från Bålsta C.

Utvalda LÖRDAGAR 10:00-16:00. 
Vissa halvdagar 10-13 eller 13-16, då ingår raw food fika eller lunch
ÖNSKAR DU KOMMA MED PRIVATGRUPP - MAILA FÖR FÖRSLAG.

Investering heldag 1150:- inkl lunch och raw food fika
Investering halvdag 590:- inkl lunch eller raw food fika beroende på upplägg
Lärare Emma Öström
Mer info om Emma finner du här.

Du bokar din plats genom att mail till info@happymeyoga.se med datum du önskar boka din plats (se kalender på första sida för aktuella datum och teman).

Bokningsregler: 
Platserna är begränsade och din bokning blir därför unik och reserveras för dig. Vid ev avbokning behåller vi halva kursavgiften för att täcka våra omkostnader, alternativt att du finner en ersättare.

RETREAT I LANTLIG MILJÖ
RETREAT I LANTLIG MILJÖ
Raw Food Treats - mums till fikat!
Raw Food Treats - mums till fikat!
Yogasalen i flygeln på gården
Yogasalen i flygeln på gården
Välkommen på en heldags upplevelse hos oss!
Välkommen på en heldags upplevelse hos oss!