YOGA FOR YOU

Yogan jag undervisar har sitt ursprung i Hathayogan, som är den vanligaste yogaformen i väst. Hathayogan är en mjukare form av fysisk yoga där du inte är bunden till en fast serie av rörelser. Positionerna hålls något längre för att på så vis hitta in till din position och ta del av dess stärkande effekt. 

YOGA FOR YOU är en yoga där vi väver in vilsamma och dynamiska övningar, som både stärker kroppen och låter den få komma till ro. I de klasser jag leder finns även en stark närvaro av en terapeutisk yoga där vi lyssnar in vårt naturliga rörelsemönster och hjälper kroppen till en god hållning som påverkar hela ditt välmående, minska spänningar och skapa kontakt med dig själv. I klasserna använder vi oss ibland även av Yogabollar som släpper späningar och skapar cirkulation i din kropp. Din närvaro och uppmärksamhet fördjupas och du känner dig stärkt och smidig i kroppen och mjuk i sinnet. En holisisk yoga för kropp, själ och sinne.

Lärare : Emma Öström
14 Onsdagar 19:15-20:30 
Lugnett Studio Täby
Investering 2940:-

YINYOGA

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. I Yinyogan stannar vi lite längre i positionerna för att komma djupare in på bindväv, ligament och leder som får mer vitalitet, styrka och balans.
Dessa klasser blandar vi ibland med massage av yogabollar.

14 Onsdagar 18:00-19:10  Lugnett Studio Täby 
Investering 2940:-
Lärare Emma Öström
 

DE-STRESS YOGA FÖR STRESSHANTERING

Restorative yoga är en terapeutisk läkande yoga som balanserar stress och kronisk stress på flera olika sätt. Dels genom avslappningen som blir av att kroppen stöttas av de olika props som används (bolster, block, filtar), dels på grund av de olika sekvenserna som är designade för att stötta kroppens återhämtning på olika sätt. Restorative är en rogivande yoga som stimulerar och lugnar kroppen, nerverna och de intre organen. En yoga som verkligen alla kan göra. I kurserna De-stress lär du dig vad som sker i kroppen vid stress och hur vi kan återskapa balans samt varvar in djupavslappning i form av Yoga Nidra.

Lärare Emma Öström
datum kommer
4 tisdagar 18-19:15
Investering 1000:-

LUGN YOGA DAGTID

En härlig dagkurs som passar dig 60+
Övningarna är enkla och mjuka och hjälper till att släppa spänningar, framförallt i nacke och axlar, hålla kroppen rörlig samt förbättrar balansen. 
Efter yogan samlas vi kring en enklare fika och samtal.

Lärare Emma Öström
12 Tisdagar 10:30-11:30 Lugnett Studio Täby 
Investering 1989:- 
 

När du bokar in dig på en kurs hos mig har du reserverat din plats och åtar dig därmed att betala in hela kursavgiften innan kursstart, om inget annat avtalats.

Missar du ett tillfälle kan du vid mån av plats ta igen det på en av mina andra kurser, eller så kan du låta någon annan (vän/partner) gå i ditt ställe.

Varje kurs har max 12 bokningsbara platser.

Mattor, filtar och annat du behöver under ditt yogapass finns att låna. Det finns även omklädningsrum med bastu och en laungedel med soffa och yogite där du kan slappna av innan eller efter ditt yogapass.

Yoga håller jag på mysiga Lugnett Studio som jag driver i Täby.

Lugnett Studio,
Svetsarvägen 5
187 75 Täby Kyrkby
www.lugnettstudio.se
Boka din tid via e-post: info@happymeyoga.se

VÄLKOMMEN!!

“Yoga begins with listening. When we listen we are giving space to what is.”

kundernas ord


STORT tack för denna kurs, den var precis vad jag behövde, och jag har mått så bra efter varje tillfälle. Tack för att du inspirerat mig till att inse att Yoga och meditation är jätteviktigt för mig, och något jag vill fortsätta med livet ut. 
-Deltagare Yoga for you

Tack för en härlig stund igår på Sankalpa! Otroligt skönt, mysigt och rogivande! 
-Deltagare på yoga ws

Tack för denna möjlighet Emma! Varma kramar och lyckönskningar till dig! Du är fantastisk som ger ut denna möjlighet till människor
-Deltagare på barnyoga distans

Tack så mycket för den fina dagen. Med från reflektionerna i lördags följde en förändring som jag så glad för att jag gjorde.
-Deltagare på dagsretreat

Stort tack för en fantastisk lördag. Det var så skönt för kropp och själ. Alla reflektioner, samtal, yoga, skogen och god mat. 
-Deltagare på dagsretreat

Hej underbara  Emma! Du är så gullig, känns fantastiskt att få yoga hela hösten hos dig
-Deltagare Yinyogakurs
 

Stort tack Emma för igår!!!
Hela sällskapet var sååå nöjda med yogan, både de som aldrig provat och mer erfarna!!! Och även blivande bruden :-)
-deltagare på privat yoga för möhippa