massage


Klassisk svensk massage helkropp 60 min 790 kr /40 min 590 kr
En klassisk massage där vi varvar mjukgörande styrkningar med djupgående muskelmassage. Djupt avslappnande och ökar cirkulation, utresning, läkning och blodflödet i kroppet. 
Massagen görs liggande på en extra bred massagebänk med en stor mjuk handduk om dig. Oljan jag använder är ekologisk från svenska Gerd & co.
Vi går igenom rygg, axlar, nacke, ben och armar.
På 40 minuters massagen görs alla moment något kortare.

Deluxe massage extra allt 90 minuter
Samma som ovan fast här blir du extra omhändertagen med avslutande massage i ansikte, hårbotten och fötter. En lyxig massage att unna sig själv eller ge bort i present. 

Massage rygg och axlar 40 minuter 590 kr
En djupgående massage med fokus på rygg, axlar och nacke. Speciellt skön om du har spänningar i dessa områden eller som förebyggande.

Massage säte, ben och fötter 30 min 490 kr
En djupgående massage med fokus på säte, ben och fötter. Speciellt skön om du har spänningar i dessa områden, tränar mycket eller står mycker i jobbet eller som förebyggande. Massagen hjälper till att minska spänningar i dessa områden, öka blodgenomströming till muskler och ger energi.

Gravidmassage 60 min 790 kr
En avslappnande massage där du ligger på sidan på en extra bred massagebänk och har stöd av kuddar som hjälper dig till avslappning.
Massagen hjälper kropp och muskler att slappna av och får igång cirkulation i svullna händer och fötter. En stund som är välgörande för både dig och ditt barn du bär.

 

MASSAGE & Reiki healing på Lugnett Studio i Täby
MASSAGE & Reiki healing på Lugnett Studio i Täby

 

BOKA DIN TID VIA BOKA DIREKT