Clean Eating - din väg till hälsa och vämående
nästa start 13 Januari 2023
 

21 dagars clean eating är ett bra sätt att komma igång med nya hälsosamma vanor och samtidigt stärka tarmfloran med mat som är näringsrik,inflammationshämmande och basbildande.

Kosten påverkar i största grad hur vi mår och redan första veckan märker de flesta hur de går ned, hur kliande eksem minskade, sötsug stillades och en belåten mättnadskänsla trädde in.

Det här är ett perfekt sätt att få inspiration och kunskap om bättre matvanor. Kroppen får näringsrik ren kost utan tillsatser och med långsamma kolhydrater som stöttar och läker kroppens naturliga flora. Många överbelastar systemen genom att äta felaktigt och det kan lede till alla möjliga problem så som övervikt, eksem, sömnproblem, koncentrationssvårigheter, humörsvängningar och inflammationer i kroppen med smärta, stelhet och värk. De flesta märker skillnad på bara någon vecka. Deltagare (och partners som hakat på) har påtalat blodtryck som sänkts, viktnedgång, minskat sötsug, värk som försvunnit och kliande eksem som blivit bättre.

Kosten är ren och utan tillsatser men absolut inte tråkigt, tvärtom blir jag fullständigt lyrisk av alla goda smaker. Bort med vete, mejerier, snabba kolhydrater och istället fyller på med näringsrik, god och mättande mat som är läkande och näringsrik för kroppen.

Att genomföra en förändring kan vara svårt. Att få rätt guidning och stöd hjälper dig till en lättare och roligare 21-dagars clean eating med lyckat resultat.
Happy Clean programmet ger dig:

Inspirerande kompendium innehållande
-Receptsamling med över 50 recept
-Måltidsplanering för 2 veckor
-Upplägg hur du genomför 21 dagars omställningen
-Råd och tips som kan hjälpa dig till nya bättre vanor
-Under hela perioden får du även stöd, inspiration och tips av mig och de andra deltagarna via sluten facebookgrupp.

Investering 300:-


 

21 dagars Clean Eating utmaning
Är du redo för steget mot ett hälsosammare liv?
Maila din anmälan redan idag till info@happymeyoga.se

Då inbetalningen är gjord får du ett ett välkomstmail och därefter ditt kompendium med instruktioner.
Invetering 300:-
 

Sagt från tidigare deltagere

"Jag tycker det här har varit jättekul och inspirerande. Innan jag började var det med skräckblandade känslor, trodde att det skulle bli väldigt jobbigt med hur kroppen skulle reagera, men så blev det inte".

"Mår superbra och hela familjen gillar clean eat maten. De gånger som är svåra är när jag hoppat eller skjutit på något mål o blivit ”vrål”hungrig. Dessa tre veckor har gett oss flera nya favvorätter och en dragning åt att prova mer nytt inom clean eating, att experimentera lite"

"Nu nere i den vikt som jag anser att jag ska ha för att må bra. Planen är att fortsätta äta så här så mkt som möjligt och också styra in familjens kost till mer hälsosam! Så glad jag gör denna start på året!"