Mind to body coaching


Ibland vet vi att en förändring behövs göras för att uppnå ett önskvärt tillstånd, ibland vet vi till och med vad som behövs, men ändå kan det vara svårt att genomföra förändringen. Vårt normala tillstånd är homestas - det vill säga vi är programmerade att göra samma saker, skapa mönster. När mönstrena väl sitter kan det vara svårt, ibland nästintill omöjligt att genomföra en förändring, även om vi har en vilja och intellektuellt förstår att vi borde göra det. 

Våra mönster och det vi bär med oss påverkar oss starkt och kan skapa känslor av stress, spänningar, oro, och sömnproblem för att nämna några, men också göra begränsningar i det vi vill uppnå. Hur vi mår påverkas till stor del av våra tankar, men också hur vi håller och använder vår kropp. 

I mind to body coaching lär vi kroppen något nytt, öppnar upp för nya möjligheter och bättre vanor. Till en början jobbar vi med avslappning och kontakt med din kropp. Vi använder beröring som lär dig känna din kropp och hur du håller dina spänningar. Du lär dig andningstekniker och andra övningar för att så småningom på egen hand kunna slappna av, minska spänningar, få mer energi och livslust. 

Sessionerna är individuellt anpassad efter just dina behov och gemensamt kommer vi överens om det som känns aktuellt just för dig. 

Då det inte finns några quick fix då det kommer till att genomföra förändringar (vare sig det handlar om ditt sätt att tänka eller om det är rent kroppsliga förändringar) rekommenderar vi dig att boka in minst 5 sessioner under 5 veckors tid. Då håller vi en intensitet under en längre period. Du har under tiden stöd av din coach och övningar du gör på egen hand. Allt för att lägga en grund till en varaktig förändring oavsett vad den handlar om.


Mind to body passar även dig som är gravid. Då ligger oftast fokus på att landa i graviditeten och den stundande förlossningen, vilket kan skapa rädslor och oro. Många som kommer har smärtor av foglossning, ischias, späningar och svårt att slappna av med mera. De gravida kvinnor jag jobbat med har alla upplevt positiva effekter med massagen och fått konkreta verktyg de själva kan applicera i sin vardag.

Vill du bara komma enstaka gånger för att få energi, släppa spänningar eller bli mer avslappnad så går det givetvis också bra. 

Varmt välkommen att boka in din tid redan idag!

 


1 session (1h) kostar 650:-

Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid.
Senare avbokning debiteras med 400:-

"Surround yourself with positive people and influences"