YOGARETREAT - LIVSKRAFT FÖR DIG


Följ med på en härlig vistelse med yoga, god mat och vacker miljö på mysiga 32 rum och kök med utsikt över Mälaren i mysiga Sigtuna. 
 

En helg med yoga och meditation utformad för att hjälpa dig att ge efter och släppa vinterns tyngd så du kan möta våren med ny energi. Emma leder dig genom flera klasser med renande yoga, andningsövningar, djup avslappning och meditations för sinnet. Den fantastiska miljön nära natur och vatten kommer berika och bidra till upplyftande energi med egen tid att utforska omgivningen och njuta av den friska luften! En välgörande vitaliserande helg för alla sinnen. Yogan är öppen för alla nivåer. 

21 MARS 09:00 -22 MARS 11:00
2450:- INKL VÄLKOMSTFIKA, LUNCH, TVÅ-RÄTTERSMIDDAG & FRUKOST SAMT DEL I DUBBELRUM, YOGA och WORKSHOP.


LÖRDAG 21 mars
9:00 samling, rumsutdelning och fika.

10-12 MJUK VITALISERANDE MORGONYOGA.
Morgonklassen bjuder på enkla rörelser, andningsövningar och flöden som får din cirkulation att flyta, bygger värme i kroppen och lyfter din energi för dagen.

12-15 gemensam lunch. Därefter har du egen tid att promenera och utforksa naturen i den vacker miljön eller strosa ned på den mysiga gågatan i Sigtuna. Du kan också såklart välja att bara vila eller läsa.

15-17 GRUNDAD AVSLAPPNANDE YOGA
Eftermiddagsyogan bjuder in till övningar som hjälper dig att grunda, frigöra spänningar i rygg, höfter och hamstrings. Vi använder oss av yogabollar, mjuka övningar och yinyoga som gör att du känner dig avslappnad och friare i kroppen. Vi rundar av med mediation.

19:00 Två rätters middag och gemenskap.

SÖNDAG 22 MARS
8:00 BRIGHT BODY & MIND
Denna klass fokuserar på att ladda ditt inre med hjälp av sköna yogaövningar, pranayama och djup avkoppling. Du kommer att lämna Retreatet i ett tillstånd av avslappnad vakenhet, känna dig lätt och jordad. 

9:30 Frukost
11:00 Hemfärd

Under helgen bjuds du på djupgående yoga, näringsrik och god mat och  fika 
samt inspirerande om hur vi kan återskapa harmoni  och balans i våra liv. 

LÄRARE: Emma Öström, Yogalärare och författare som driver Lugnett Studio i Täby
Boka via mail till info@lugnettstudio.se 

21-22 mars 2020
32 rum och kök, 
Stora Gatan 79 Sigtuna
Investering 2450:-
Inklusive välkomstfika, lunch, två-rättersmiddag, frukost, del i dubbelrum samt yoga.

"Surround yourself with positive people and influences"