VÄLKOMMEN TILL HAPPY ME - HAPPINESS WITHIN

Här hittar du det mesta jag erbjuder inom yoga, balans och livet.
Min vision är att inspirera dig till insikt om hur du kan skapa förutsättningar för din kropp och själ att må ditt bästa. Där du känner balans, styrka och lust att forma ditt drömliv.

Mitt verktyg är yogan, maten, tanken. En blandning av tusenårig tradition inom yoga och ayurveda som vävs samman med modern forskning och mina egna erfarenheter och hundratals timmar på yogamattan, både som instruktör och egen praktik. Jag driver också yoga- och hälso studion Lugnett Studio i Täby -där kan du gå på yogakurser, mind to body, utbildningar, workshops, retreats, resor och få personligt bemötade med fokus på dig!

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram under namnet Happy me yoga för inspiration och snabb info om vad som är aktuellt.
 

42

På väg hem efter middag med ett fantastiskt gäng kvinnor. Så mycket livserfarenhet, mod, visdom, driv, utmaningar och hjärta. Tänker bara wow! Vilken kraft vi kvinnor besitter! Den nya tidens ledare. Och så vackra dessutom! Tack @bjordell för trevlig kväll 🙏🏼🥰 #girlpower #kvinnokraft #väninna #tjejkväll #middag #yogalife


“Yoga is a mirror to look at ourselves from within.”
~ B.K.S. Iyengar