NATURLIGT PREPARAT FÖR DIG MED STRESS, ORO OCH ÅNGEST

Ibland upplever vi mer av stress, oro och ångest och då kan man hjäpa kroppens egna må-bra hormoner att kicka igång. Förutom yoga, meditation och andningsövningar så kan jag varmt rekommendera Viva+ som är ett helt naturligt kosttillskott och har utformats för att lindra stress, förbättra humöret och ge en ökad känsla av välbefinnande. Det stödjer en hälsosam funktion av nervsystemet och hjärnan samt bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Det kan vara olika anledningar till stress, depression och ångest. Och det ökar tyvärr andelen som upplever det. Särskilt bland unga flickor och kvinnor. WHO spår att depression kommer vara vår världs största källa till ohälsa redan inom kort. Jag tror på en långsiktig välmående och använder såklart yogan som mitt kraftfullaste verktyg. Men ibland behöver man komplement under en period och då kan Viva+ hjälpa till.

Det jag verkligen gillar med Viva+ är att det är naturprodukt helt utan biverkningar och utan någon som helst beroende, men med kraftfull effekt på ditt välmående. Den innehåller en kombination av affron®, ett standardiserat och patenterat extrakt av rena, högkvalitativa saffranspistiller (Crocus sativus L) från Spanien, ett vitamin B-komplex av bovete, magnesium från havsvatten, jod och vitamin C från acerola.

Kontakta mig för mer information på info@happymeyoga.se
 

Viva+
Kostnad: 
260:- för 60 tabletter 
210:- om du väljer att bli premiumkund.

Dosering: Barn upp till 12 år  1-4 tabletter om dagen.
Från 12 år och Vuxna 1-8 tabletter om dagen.