YOGAKURS ON-LINE FÖR FÖRETAG
 

Yoga & meditation är beprövade metoder som med stöd av forskning är bevisad effektiv för att öka välmående i kropp och sinne. Nu kan du erbjuda dina anställda on-line pass av funktionell yoga, avslappning och meditation som alla kan göra. Övningarna ger både en skön stund men också kunskap och verktyg för att enkelt på egen hand fortsätta skapa förutsättning för:

Bättre hållning  & Bättre andning  
Minskade spänningar i Rygg & Axlar samt Höfter & Ländrygg 
Avslappning  & Meditation  


Passa på att använd ert friskvårdsbidrag!!
Investera i dina anställdas hälsa och välmående.
 
För 750 kronor per person får ni:
5 veckors on-line baserad Yoga med 6 klasser fokuserad på funktionella övningar som på riktigt gör skillnad i vardagen. Övningarna är enkla men kraftfulla och alla kan göra dem!

Yogabollar – alla deltagare får ett varsitt set unika Yogabollar från Yogatune-up beställda från USA (värde 250:-) Bollarna är speciellt framtaget för att själv kunna massera triggerpunkter och spända områden i kroppen. Det ökar cirkulation, återfuktar bindväv och ger snabb release.

Kunskap och stöd. Ni är garanterade erfaren och kunnig yogainstruktör som är med och ger handledning och stöd under perioden. Det är lättare att träning blir av då vi dedikerat oss till ett program tillsammans med andra och med stöd av instruktör.

Stor frihet! Ni bestämmer själva när ni vill göra dessa pass
Ingen yogasal -  klasserna sker on-line och är således även smittskyddssäker
Ingen utrustning behövs (förutom Yogabollar som ni får vid köp)
Frihet att repetera sända klasser när det passar med eget inlogg under 10 veckor.
Det enda ni behöver är internet och ipad/smartphone/dator.

FÖR MER INFORMATION & BOKNING
EMMA PÅ INFO@HAPPYMEYOGA.SE  

*Gäller vid köp av åt minst 5 deltagare. Med reservation vid för hög efterfrågan. Isåfall kan gåvan ersättas av likvärdig.

YOGA MED UNIKA
YOGATUNEUP
BOLLAR
FRÅN USA