bli diplomerad barnyogalärare


UTBILDNING I ATT LEDA BARNYOGA PÅ DISTANS
LÄRARE EMMA ÖSTRÖM

BARNYOGAKURSER för dig som lever eller arbetar med barn och vill få kunskap att själv få kunskap om -och leda barnyoga i ditt arbete eller privat.

Barnyoga är en lekfull och inspirerande aktivitet där barnen lär känna sig själva och sin kropp, tanke och känslor utan presatation och krav. Istället ligger fokus på att lära känna sig själv -utan rätt eller fel.
Övningarna vi gör i barnyoga är anpassade och lekfulla men samtidigt kan verka stärkande eller avslappnande.

Vi använder barnens utvecklingsnivå och tränar och blir medvetna om andning, balans, fokus och närvaro på anpassat vis. Med sin nyvunna kroppskännedom växer självkänsla och värdet av att vara just jag, men även i relation till omgivningen och våra medmänniskor.

Övningarna är viktiga redskap att ta med sig i livet för att lindra stress, öka flexibiltet och hållning samt öka välmåendet i stort.

SÅ FUNGERAR DISTANSKURSERNA
Du bestämmer dig för vilken eller vilja kurser du önskar gå och mailar dina val till info@happymeyoga.se.
Du får då en faktura som kan betalas via swish eller BG.
När kursavgiften är betald får du material till din e-post innehållande;
-Kompendium
-Fil med upplägg, check-av-frågor , träna-dig-uppgifter samt filmer

Räkna med att lägga ca 4-5 timmar på din kurs, så att avsätta en halvdag eller planera in så du har tid att göra klart ett eller flera kursmoment är att föredra.

När dina kursmoment är klara skickar du in dina svar och uppgifter till info@happymeyoga.se. Dit kan du även vända dig om du har frågor som dyker upp under eller efter kursen.
När du har tagit alla kurser får du ditt diplom som visar att du är diplomerad barnyogaledare. 

Jag har fått äran att möta en gäng fantastiska människor under utbildningarna med varierande bakgrund så som Ekologisk hallonbonde, Coach, Lärare,Förskolelärare, Förälder och Yogalärare. 
Nedan ser du några av deras egna ord om kursen:

 

"Happy Me Yogas barnyogalärarutbildning var ett otroligt inspirerande och lärorikt startskott för att nå min dröm att arbeta med yoga och barnyoga. Utbildningen innehöll många olika - högst relevanta - delar som känns användbara inte bara i barnyogan specifikt utan även i yoga för andra åldrar samt i arbetet med barn generellt. För min del innehöll utbildningen många av de delar som jag i många år drömt om att arbeta med - med fokus på just barn - men inte vetat hur jag skulle kunna göra det. Helgen lämnade efter sig så många nya idéer och tankar och en stor dos inspiration inför mitt kommande uppdrag som barnyogalärare, och jag är så peppad på att få börja sprida yogan till barn."  -Josefin Trygg

"Emmas mjuka, säkra och trygga sätt gör att man snabbt blir bekväm. Att få prova på praktiska övningar är ett bra sätt för mig för att sedan kunna förmedla vidare barnyogan. Hade två helt fantastiska och inspirerande dagar. Nu ser jag fram emot att få ge barn en möjlighet att få in yogan i sitt liv och få dem att växa till trygga, kärleksfulla människor med en god självkännedom."
- Caroline Gustafsson

"Emma är en varm och kunnig person som delar med sig av sina erfarenheter. Hon förmedlar yogan med ett lugn och glimten i ögat och lyckas få oss deltagare att agera som barn när vi "övar" på olika positioner.
Bra blandning av teori och praktik och jag uppskattar att vi fick prova många övningar/avslappningstekniker/mindfulnessövningar etc. Vi fick många konkreta verktyg och tips som hjälper att komma i gång i rollen som barnyogalärare direkt"
-Annica Thomsson

 


be the change you want to see in the world

-Gandhi