• KONTAKT

Kontakt

Happy me drivs av mig, Emma Öström. Jag är certifierad Hathayogalärare enligt Yoga Allience struktur, samt har påbyggnad av restorative- gravid- och barnyoga.

Jag är också diplomerad Mind to body trainer och ger privata sessioner som hjälper dig till avslappning och ger kunskap om mönster du gör i vardagen som skapar onödig värk/spänning/oro i kroppen. 

 

Yogaklasser och privata sessioner hålls på följande platser;

 

Villavi
Stockholmsvägen 2, Stocksund
 

Lugnett
Svetsarevägen 5, Täby

 

För bokning eller förfrågningar går det bra att maila eller ringa
E-post info@happymeyoga.se
Mobil 0739 80 66 16

 

Innehar F-skattesedel & försäkring 


 

Happy me i samarbete med MatHem.se - din matbutik på nätet. 
Ekokassen är bra val för både miljön och kroppen. Ger också mer tid för yogan!
 

My story

I mitt egna sökande efter hälsa och balans i livet fann jag en passion i yogan, vars filosofi tagit mer och mer plats i mitt liv. Jag kände till slut att jag ville dela med mig av min kunskap till andra på heltid och startade Happy me.  För att glädjen kommer inifrån, det finns inga andra vägar om du letar efter den genuina glädjen, än inifrån dig själv.

Mind to body har jag själv upplevt stora förändringar genom. Det var bland annat genom den metoden jag vågade följa min dröm och dela med mig av den.

Innan min "yogiska bana" har jag jobbat inom media bland annat med journalistik på TV4 Berslagen och med TV-rådgivning på en mediebyrå, varvat med mammaledighet till mina 3 härliga barn som nu är 13, 10 och 7 år.

För att hålla energin i livet med 3 barn, hund och eget företag håller jag min kropp i trim och både löp- och simtränar.  Jag också ett stort intresse för mat och hur vi kan läka oss med naturens gåvor. Kroppen har en enorm förmåga att läka då vi tillåter den. Med mat och tankar. Med rörelse och återhämtning. Med stillhet och närhet. Med acceptans för det som är.