YOGA & TRÄNINGSLÄGER FÖR 12-14 ÅR sommar 2019


Yoga, utomhusträning och spabad.
För alla unga mellan 12-14 år

Välkommen till sommarens roligaste läger med deltagare som återkommer år efter år för att förenas under några fina dagar. Vi yogar, provar lustfylld utomhusträning med egen PT och bastubadar med väldoftande prodkter från Rituals. Ett personligt och annorlunda läger där vi kopplar bort från mobil och återtar kontakt med de ungas naturliga nyfikenhet, rörelse, lugn och kreativitet.

I kursavgiften ingår allt skapande material, alla utflykter, ekologisk lunch sponsrad av MatHem.se -din matbutik på nätet, därtill även ekologiskt frukt och mellanmål.

Happy me kids är en yogaform som vänder sig till barn och unga.  Yogan, andning och avslappning väver vi in på ett lekfullt och utforskande sätt med betoning på att skapa självkänsla & harmoni.

Ledare är Emma Öström, grundare av Happy me kids yoga med yogaklasser och teacher trainings för blivande barnyogalärare. Emma är certifierad yogalärare för barn, vuxna och gravida i sitt egna företag. Förutom klasser, workshops, resor och rretreats syns hon även som en av lärarna på yogasajten FamilyYoga.se samt skriver texter om yoga och hälsa. Emma har tre egna barn som alla har varit med på yogan och inspirerat till övningar för olika äldrar och håller utbildning för blivande barnyogalärare. Personlig Tränare är Linda Löfroth - som driver eget företag inom hälsa och träning med stor efrarenhet och stort hjärta för våra unga.

Investering: 1400:- (se ovan vad som ingår)
Tiderna är 9:00-14:00 
12-14 augusti Lugnett, Svetsarvägen 5 Täby Kyrkby 
Begränsat antal platser: 10 stycken.