Yoga som friskvård
 

Yoga och meditation på företag är en fantastisk aktivitet att ta in som del av friskvård på företag. Happy me vilar på många års erfarenhet av att leda små och stora grupper yoga, men även enskilda sessioner inom massage, stresshantering, terapeutisk yoga och personlig utveckling.

Ni blir proffsigt bemött av kunnig och certifierad yogalärare som kontinuerligt fortbildar sig för att hålla en hög standard. Det ska vara enkelt att boka yoga från första samtal till fakturering och allt däremellan! 

Såklart har vi F-skatt och försäkring för din trygghet.

Varför Yoga?
Allt fler företagsledare har insett värdet i yoga på arbetsplatsen, förutom mjuka värden som att gemenskapen stärks och personalen blir båda gladare och piggare så ger yogan både ökad självkänsla, fokus och stresstålighet.

Övningarna är enkla men kraftfulla och vanliga effekter är bättre sömn, ökat lugn, stärkt immunförsvar och en allmän känsla av balans och välbefinnande.
Fördelarna är många och i slutändan kan man se att det förebygger både stressrelaterade sjukskrivningar och minskar antalet sjukdagar. Istället ger det avslappning, välmående och mer energi till att göra det du vill!

Yoga på företaget är enkelt och övningarna är anpassade så att alla kan delta.
Vi hittar en dag/tid som passar just er. Personalen kan smidigt på plats utöva sitt pass och sedan gå tillbaka till arbetet med ny energi. 


Yoga har gått från flumm till forskningsbevisade verktyg som idag används av såväl chefer som topp presterande athleter. Nu tar det klivet in på företagen som en del att bygga starka medarbetare och team.
 

Yoga som friskvård!
Terminskurser Vi kommer ut till ert företag och håller yoga 5 -10 eller 20 gångers kurser 1 gång veckan. Vi förbereder rummet där vi håller yoga samt stannar kvar en stund efter passet för ev frågor. Prisexempel 2000:- per ggr (15 personer)

Enstaka tillfällen- vi kommer ut till ert företag och håller enskilda pass vid behov. Passen kan med fördel ha olika teman så som Axlar/nacke, Stresshantering, Mindfulnes osv. om så önskas. Prisexempel 2800:- per ggr

Konferens, event eller kick-off – börjar eller avsluta dagen med en timmes yoga, eller någon av våra inspirerande föreläsningar. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. 

Mind to body massage
500:- exkl moms per person/30 min, minst 1 timme =2 personer.

För Kick-off,  workshop, Mind to body / massage på företaget mm kontakta mig för förslag. Happy me är registrerad för F-skatt samt försäkrad

MInd to body massage

Förutom yogan kan ni även välja att ta in massage. Mind to body är en metod där vi arbetar på kroppen med olika beröringstekniker samtidigt som kunden lär känna sin kropp och andningen för att i förlängningen själv kunna påverka sitt välmående i kroppen.

Massagen sker antingen sittandes påklädd på en stol, eller som en vanlig massage liggandes på en bänk. Vi fokuserar på varje enskild kropps specifika "problem".

Det kan handla om spänning, värk, stelhet i en kroppsdel. Det kan också handla om att få känna mer energi i kroppen eller släppa stress till exempel.


Referenser
Vi har bland annat hållit yogapass och Mind to body sessioner fördessa företag:
 
New Office
Rikshem  
Länsförsäkringar
Google 
TV4
 Allers