REIKI HEALING SESSIONER

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och  i USA och många andra länder för läkning inom sjukvården.

Hur går en session till?
Du ligger bekvämt på en bred massagebänk. Under sessionen har du dina kläder på dig så välj mjuka kläder som är sköna att vila i. Reiki kan göras med en lätt statisk beröring av tryck, eller utövarens händer kan vara några centimeter över kroppen på handpositionerna utan någon verklig beröring. Det finns vanliga handplaceringar som börjar vid huvudet eller fötterna och undvik alla känsliga kroppsdelar. 

Vad kan jag förvänta mig?
De flesta kunder känner en känsla av avkoppling och lugn. Sinnet kan känna sig lugnt och din fysiska  avslappnad. Reiki är så avslappnande att kunder kan somna under sessionen. Oroa dig dock inte, du kommer fortfarande att få alla fördelarna med sessionen, sovande eller vaken.

Räcker en session eller behöver jag en serie sessioner?
En session är en bra start! Du ser själv hur Reiki får dig att känna dig, om den är avslappnande, om du känner mer tydlighet efter sessionen. Många fortsätter att köpa en serie sessioner för att successivt arbeta med sina nuvarande wellnessmål.

Är Reiki för ett akut tillstånd eller ett kroniskt tillstånd?
Om du har ett akut tillstånd bör du uppsöka en licensierad läkare. Om du har en kronisk eller aktuell problem kan Reiki vara ett utmärkt komplement i din läkningsprocess.

Efter en session: 

Drick mycket vatten för att hydrera din kropp eftersom kroppens energisystem kan röra sig mer optimalt, så ta hand om dig själv med vatten och hälsosam mat under dagen. Det är fördelaktigt att spendera lite tyst tid den dagen eller kvällen efter din session för att skriva dagbok eller att fundera eftersom det kan ha ge dig insikter och ytterligare mental tydlighet när din kropp fortsätter att bearbeta Reiki-sessionen.

Forskning om Reiki
-

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Beröring sänker vår stress, lugnar nervsystem och stimulerar hormoner som får oss att må bra och bli lugna. Stress påverkar oss på så många olika sätt i livet, allt från att kemin ändras i kroppen vilket i sin tur påverkar våra celler, hur vi mår och känner oss. Men det skapar också spänningar i muskler, bindväv och tankar. 

Du får ligga på en extra bred massagebänk i ett rogivande rum med stämgninsfullt tända ljus och svag spamusik. Vi börjar med att gå igenom behov och formar därefter massagen efter det. Under sessionen kommer du bli guidad till att använda andetaget och min gudining som ett hjälpmedel till närvaro och avslappning och jag använder min kunskap och intuition till att förstärka din unika upplevelse.

Jag använder en neutral mandelolja och om du önskar även aromterapiolja som kan hjälpa dig till avslappning.

En skön och avkopplande massage anpassad just för dig.
-

Reiki healing på Lugnett Studio i Täby
Reiki healing på Lugnett Studio i Täby
BEHANDLINGAR:
 
AVSLAPPNINGSMASSAGE
60 Minuter 690:-

REIKI
40-60 Minuter. 650:-