Ditt bästa 2017 Yoga, San kalpha och god mat

Varmt välkommen till en heldag med yoga, näringsrik värmande mat och tillfälle att släppa taget om det gamla året så du frigör plats och öppnar upp för nya möjligheter och ett nytt spännande år! 

Dagen har fokus på San kalpha, som betyder mål, mening eller intention. Med rätt intentioner skapar du bästa förutsättningar att få ett riktigt bra år!

Vi guidar dig i yogaövningar, meditation och andra tekniker som hjälper dig släppa spänningar så din energi återigen får flöda fritt i kroppen. Vi sätter våra intentioner för det nya året så vi kan möta det med en självklarhet.

Denna dag ger dig påfyllnad och inspiration för kropp och själ i en underbart vacker miljö på Hembygdsgården i Vaxholm, belägen på en egen udde med utsikt över vattnet. Lunchen intar vi på den vegetariska restaurangen Svea Marga och till fika bjuds du på raw food godis, frukt och te.

Bokning sker via e-post till 
info@happymeyoga.se
Investering 1600:- inkl material, lunch och fika
Obs! Begränsat antal platser, max 16 deltagare. Din anmälan är därför unik och bindande, men ej personlig. Då din plats är bokad och kursen full tackar vi nej til fler deltagare. 

Ta gärna med din yogamatta. Finns att köpa/låna på plats. Meddela vid bokning. 
Ta även med dig en varm filt samt ett bolster eller en kudde.

Varmt välkomna till en fantastisk dag önskar Emma och Magdalena!
 

Lördag den 4 februari 2016 
Hembygdsgården Vaxholm, Trädgårdsgatan 19
Investering 1600:-
Inklusive vegetarisk lunch, raw food fika, frukt och te

 

"Surround yourself with positive people and influences"