• Gravidyoga

Gravidyoga

Efter många fina år av att hålla gravidyoga i egen regi tog jag mig an uppdraget att öppna upp Babygruppens gravidyoga i Täby! Första kursen var fullbokad och det känns fantastiskt att dela gravidyogan med så erfarna och superfina barnmorskor som driver Babygruppen med stor kompetens.

Babygruppens gravidyoga förbereder dig fysisk och mentalt inför födandet och ökar välbefinnandet för både mamma och barn under graviditeten. Kursen som baseras på klassisk Hathayoga har hjälpt tusentals kvinnor att hitta lugn, trygghet och kraft inför födandet.

När kan jag gå kursen?
Det går bra att träna yoga under hela graviditeten. Om du skulle ha några komplikationer såsom smärta, ledbesvär i samband med foglossning eller dylikt, går det bra att kontakta oss. Annars kan du boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i. Gravidyogan är uppbyggd på 5 tillfällen á 1,5 timme. 

Varmt välkommen till många sköna stunder för dig och din bebis i magen!


"Jag vill tacka dig så oerhört mycket då förlossningen gick helt utan smärtlindring och enbart med andningen som du lärt ut!!
Helt fantastiskt!
"


- deltagarna som gick gravidyogakursen 2017
 

För närvarande inga kurser planerade. Önskar du privat gravidyoga med eget utformad yogaprogram för just din kropp och behov, förlossningsförberedande, avslappning eller jobba med förlossningsrädsla så kontakta mig på info@happymeyoga.se